fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Λουτζ: Διπλή επιτυχία για τον Γκλάιρσερ στο Ίνσμπρουκ

Παγκόσμιο Κύπελλο Λουτζ: Διπλή επιτυχία για τον Γκλάιρσερ στο Ίνσμπρουκ

Ο Νίκο Γκλάιρσερ ήταν σε εξαιρετική κατάσταση την τελευταία ημέρα δράσης για τον πρώτο σταθμό στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου λουτζ, με τον Αυστριακό να επικρατεί μπροστά στο κοινό της χώρας του, στο Ίνσμπρουκ, στον ατομικό αγώνα και τον αγώνα σπριντ.

 Ο 25χρονος Αυστριακός ηγήθηκε στο 1-2-3 της χώρας του με επίδοση 1:38.283 ενώ ακολούθησαν οι συμπατριώτες του Βόφγκανγκ Κιντλ και Γιόνας Μίλερ που πήραν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Ο Γκλάιρσερ σταμάτησε το χρονόμετρο στα 49,539 δευτερόλεπτα στο πρώτο σκέλος, επίδοση που αποτελεί και νέο ρεκόρ πίστας.

 «Δείξαμε ήδη ότι διαθέτουμε εξαιρετική ταχύτητα από το εθνικό μας πρωτάθλημα και δίνουμε μεγάλες μάχες σε αυτή την ομάδα», είπε ο Γκλάιρσερ. «Αυτός είναι ο λόγος που η σημερινή νίκη είναι απίστευτη αλλά πανάξια».

 Ο Αυστριακός στην συνέχεια επικράτησε και στον αγώνα σπριντ με 32,599 δευτερόλεπτα νικώντας ξανά τον Κιντλ, με διαφορά 12 χιλιοστών του δευτερολέπτου. Ένας άλλος Αυστριακός, ο Ντόμινικ Φισνάλερ, ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου. Η οικοδέσποινα χώρα πανηγύρισε νίκη και στις γυναίκες με τη Μαντελάιν Έγκλε να επικρατεί στο σπριντ μπροστά από την Αμερικανίδα Έμιλι Σουίνι και τη Γερμανίδα Γιούλια Τάουμπιτς που κατέλαβαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χειμερινά