fbpx

Στο Σαφχάουζεν το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών του 2024

Στο Σαφχάουζεν το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών του 2024

Το Σαφχάουζεν της Ελβετίας θα φιλοξενήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών το 2024 με τη χώρα να επιστρέφει στη διοργάνωση ανάλογου τουρνουά για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια.

 Η πόλη θα φιλοξενούσε αρχικά το παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών του 2021, 20 χρόνια μετά την προηγούμενη φορά, ωστόσο η διοργάνωση ματαιώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και μεταφέρθηκε στο Κάλγκαρι του Καναδά μέσα σε ένα σύστημα προστατευτικής φούσκας.

 Για να αποκαταστήσει τη ματαίωση, η παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος αποφάσισε να δώσει στην Ελβετία το παγκόσμιο πρωτάθλημα των ανδρών το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 30 Μαρτίου με 7 Απριλίου του 2024. «Είμαστε πανευτυχείς που επιστρέφουμε στην Ελβετία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κέρλινγκ ανδρών στο Σαφχάουζεν», είπε ο πρόεδρος της WCF, Μπο Γουέλινγκ.

 «Ήμασταν πολύ απογοητευμένοι όταν αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών εκεί το 2021 εξαιτίας της πανδημίας οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που το Σαφχάουζεν θα φιλοξενήσει αυτό το τουρνουά το 2024 και φυσικά είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα φέρουμε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση σε μία τόσο όμορφη και ιστορική πόλη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά