fbpx

Four Continents: Επιστροφή με ρεκόρ για τον Ζελινά-Μπολιό (vid)

Four Continents: Επιστροφή με ρεκόρ για τον Ζελινά-Μπολιό (vid)

Ο Αντουάν Ζελινά-Μπολιό από τον Καναδά επέστρεψε στα καλά αποτελέσματα με τη νίκη του στο τουρνουά των τεσσάρων ηπείρων του πατινάζ ταχύτητας στο Κεμπέκ Σίτι. Μόλις τρεις μήνες από τη διάσειση που υπέστη, συνέπεια του χτυπήματος που δέχθηκε από αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο, ο 30χρονος πήρε τη νίκη στα 1.500 μέτρα με ρεκόρ πίστας και επίδοση ένα λεπτό και 44,66 δευτερόλεπτα.

 Παρά το γεγονός ότι ο Ζελινά-Μπολιό είχε την ταχύτερη επίδοση στα 1.500 μέτρα, ο 30χρονος από το Μόντρεαλ, δεν είχε συγκεκριμένο στόχο προτού μπει στη δράση. «Δεν είχα κάποια προσδοκία σχετικά με τα αποτελέσματα ή ένα ρεκόρ πίστας αλλά σίγουρα ήθελα να αρχίσω γρήγορα», είπε.

 Η γρήγορη αρχή ήταν το καθοριστικό σημείο στην προσπάθεια του 30χρονου που του έδωσε τον πρώτο του διεθνή τίτλο καθώς μόνο ο ίδιος και ο συμπατριώτης του, ο Τζέικ Βάιντμαν, κατάφεραν να καλύψουν τα 300 μέτρα κάτω από τα 24 δευτερόλεπτα. Αγωνιζόμενος απέναντι στον κάτοχο του τίτλου, τον Ντμίτρι Μορόζοφ από το Καζακστάν, ο Βάιντμαν τερμάτισε σε 1:47.40 παίρνοντας το χάλκινο ενώ ο αντίπαλός του πήρε το αργυρό με 1:46.30.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά