fbpx

Four Continents: Εντός έδρας θρίαμβος για τον Ντουμπρέιλ (vid)

Four Continents: Εντός έδρας θρίαμβος για τον Ντουμπρέιλ (vid)

«Είναι μία ημέρα που θα θυμάμαι για πολύ καιρό», είπε ο Καναδός Λοράν Ντουμπρέιλ ο οποίος πήρε τη νίκη στο αγώνισμα των 500 μέτρων για το τουρνουά τεσσάρων ηπείρων του πατινάζ ταχύτητας στο Κεμπέκ Σίτι. Παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, ο Ντουμπρέιλ ζει στο Κεμπέκ και το πρώτο διεθνές τουρνουά στην περιοχή του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί και να διακριθεί μπροστά στα μέλη της οικογένειάς του.

«Ήμουν περισσότερο ενθουσιασμένος παρά νευρικός, ήμουν το φαβορί στα 500 μέτρα αλλά ο ανταγωνισμός ήταν πολύ δυνατός», είπε ο νικητής ο οποίος σταμάτησε το χρονόμετρο στα 34,46 δευτερόλεπτα με τον Ιάπωνα Γιούμα Μουρακάμι να αποδεικνύεται βραδύτερος κατά 42 εκατοστά του δευτερολέπτου και τον Μιν Κιού Τσα από τη Νότια Κορέα να ολοκληρώνει την τριάδα του βάθρου.

Ο Ντουμπρέιλ έχει κερδίσει πολλούς αγώνες σε επίπεδο παγκοσμίου κυπέλλου, τον παγκόσμιο τίτλο στα 500 μέτρα και το αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο στα χίλια, ωστόσο ο τίτλος στο συγκεκριμένο τουρνουά και μάλιστα εντός έδρας θα έχει ξεχωριστή θέση στην συλλογή του. O ίδιος πήρε τον τίτλο στην ομαδική καταδίωξη μαζί με τους Νταβίντ Λα Ρου και Κρίστοφερ Φιόλα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά