fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νικητής και στην καταδίωξη ο Γιοχάνες Τίγκνες Μπο (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο: Νικητής και στην καταδίωξη ο Γιοχάνες Τίγκνες Μπο (vid)

Ούτε οι τρεις άστοχες βολές που επέφεραν ισάριθμους γύρους ποινής δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν τον Γιοχάνες Τίγκνες Μπο από τη νίκη στον πρώτο αγώνα καταδίωξης της σεζόν στο παγκόσμιο κύπελλο διάθλου στο Κοντιολάχτι της Φινλανδίας.

 Νικητής στο χθεσινό αγώνα σπριντ ο Νορβηγός κατάφερε να τερματίσει πρώτος σήμερα με επίδοση 32 λεπτών και 44,4 δευτερολέπτων, 19,2 δευτερόλεπτα μπροστά από τον πλησιέστερο αντίπαλό του και συμπατριώτη του, τον Στούρλα Χολμ Λεγκράιντ, από τον οποίο μπήκε στον αγώνα με πλεονέκτημα 11 δευτερολέπτων.

 Ο Λεγκράιντ είχε 2 άστοχες βολές ενώ το βάθρο ολοκλήρωσε ο Γάλλος Εμιλάν Ζακλάν, επίσης με 2 άστοχες βολές, το πρώτο του βάθρο στην σεζόν, σε απόσταση 47,3 δευτερολέπτων από το νικητή.

 Ο Γιοχάνες Τίγκνες Μπο άρχισε την σεζόν με διπλή νίκη σε σπριντ και καταδίωξη αν και τα προβλήματα έκαναν ξανά την εμφάνισή τους στο σκοπευτήριο. «Στο πρώτο πέρασμα από το πεδίο βολής ήμουν αλάνθαστος. Στο δεύτερο πήρα περισσότερο χρόνο και πέτυχα ξανά τους 5 στόχους. Ο αγώνας υπό χιονόπτωση άρχισε να γίνεται δυσκολότερος στην συνέχεια. Προσπάθησα να βρω την κατάλληλη ταχύτητα προσεγγίζοντας το πεδίο βολής αλλά έκανα λάθος στο τελευταίο πέρασμα οπότε ήταν δύσκολα στο τέλος», είπε ο νικητής.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά