fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Το 2 στα 2 έκανε ο Αλεξάντερ Όμοντ Κίλντε (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Το 2 στα 2 έκανε ο Αλεξάντερ Όμοντ Κίλντε (vid)

Ο Αλεξάντερ Όμοντ Κίλντε αναδείχθηκε νικητής στην ελεύθερη κατάβαση του Μπίβερ Κρικ, στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών, στο πλαίσιο του παγκοσμίου κυπέλλου αλπικού σκι.

 Αποκαλύπτοντας μετά τον αγώνα ότι τον ταλαιπωρούσε ένα κρύωμα, ο Νορβηγός, όπως και την περασμένη εβδομάδα στο Λέικ Λουίζ του Καναδά, ήταν ο καλύτερος σταματώντας το χρονόμετρο στο ένα λεπτό και 42,09 δευτερόλεπτα.

 Ο αγώνας της ελεύθερης κατάβασης ήταν ο μοναδικός που πραγματοποιήθηκε στην πίστα καθώς 24 ώρες πριν η δράση έπρεπε να ματαιωθεί εξαιτίας των αντίξοων καιρικών συνθηκών. Οι διοργανωτές από την πλευρά τους έδωσαν μάχη με το χρόνο ρίχνοντας στο ελάχιστο επιτρεπόμενο όριο την απόσταση από την προσπάθεια του κάθε αθλητή από τον επόμενο καθώς ο καιρός απειλούσε να περιορίσει την ορατότητα.

 Ο Ελβετός Μάρκο Όντερματ, νικητής την περασμένη εβδομάδα στην υπεργιγαντιαία κατάβαση του Λέικ Λουίζ πήρε τη δεύτερη θέση σε απόσταση μόλις 6 εκατοστών του δευτερολέπτου από το νικητή και παραμένει πρωτοπόρος στη γενική βαθμολογία ενώ το βάθρο ολοκλήρωσε ο Καναδός Τζέιμς Κρόφορντ, όντας βραδύτερος κατά 79 εκατοστά του δευτερολέπτου από το νικητή.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά