fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Freestyle Ski: Ιδανική αρχή για Κίνγκσμπερι και Άντονι (vids)

Παγκόσμιο Κύπελλο Freestyle Ski: Ιδανική αρχή για Κίνγκσμπερι και Άντονι (vids)

Ο Μάικλ Κίνγκσμπερι άρχισε με νίκη την σεζόν στο παγκόσμιο κύπελλο freestyle σκι στην προσπάθειά του να φτάσει τους 11 τίτλους στα moguls καθώς αναδείχθηκε νικητής στη Ρούκα της Φινλανδίας.

 Ο Καναδός πήρε την πρώτη θέση με διαφορά από τον ανταγωνισμό. Την περασμένη σεζόν πήρε τον τίτλο στο αγώνισμα, σε επίπεδο παγκοσμίου κυπέλλου, για 10η φορά στην καριέρα του και ουσιαστικά άρχισε από εκεί που σταμάτησε όντας ο πιο επιτυχημένος όλων των εποχών. Ο ίδιος πήρε 84,50 βαθμούς και επικράτησε του Ιάπωνα Ικούμα Χορισίμα που ακολούθησε με 80,48 ενώ την 3η θέση του βάθρου πήρε ο Αυστραλός Ματ Γκρέιαμ με 80,12.

YouTube video

 Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, η Τζακάρα Άντονι από την Αυστραλία, κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και κάτοχος του τίτλου στη γενική βαθμολογία ήταν η νικήτρια επικρατώντας της μεγάλης αντιπάλου της, της Γαλλίδας Περίν Λαφόντ. Η Άντονι έφτασε στους 81,69 βαθμούς έναντι 78,33 της Λαφόντ ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε η Άνρι Καβαμούρα από την Ιαπωνία, χάνοντας στην ισοβαθμία από τη Γαλλίδα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά