fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Βορινού Σύνθετου: Συνεχίζει ακάθεκτη η Βέστφολντ Χάνσεν (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Βορινού Σύνθετου: Συνεχίζει ακάθεκτη η Βέστφολντ Χάνσεν (vid)

Η κάτοχος του τίτλου στο παγκόσμιο κύπελλο βορινού σύνθετου, η Γκίντα Βέστφολντ Χάνσεν, άρχισε τη νέα αγωνιστική περίοδο με τη νίκη στο Λίλεχαμερ της Νορβηγίας.

 Μπροστά στο κοινό της χώρας της, η Νορβηγίδα ολοκλήρωσε τον αγώνα σε μία ώρα και 11,5 δευτερόλεπτα αφήνοντας δεύτερη την Ανίκα Σίφ από την Ιταλία. Η Βέστφολντ Χάνσεν ήταν η καλύτερη στο σκέλος του άλματος ενώ άνοιξε τη διαφορά στο σκέλος της χιονοδρομίας σημειώνοντας την 9η νίκη της σε 11 παρουσίες.

 Η 20χρονη αθλήτρια πήρε 134,3 πόντους στο σκέλος του άλματος έχοντας και τη μεγαλύτερη απόσταση με 101 μέτρα ενώ η Σιξ που πήρε τρεις βαθμούς λιγότερους άρχισε το δεύτερο σκέλος με διαφορά 12 δευτερολέπτων. Η Αυστριακή Λίζα Χίρνερ ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα στο άλμα με τα 91 μέτρα να της δίνουν 116,1 πόντους. Την 3η θέση του βάθρου ωστόσο πήρε η Γερμανίδα Νάταλι Αρμπρούστερ, το πρώτο της σε αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου.

 «Πιστεύω ότι αυτός ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες που έχω κάνει και είμαι πολύ ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα», είπε η νικήτρια. «Για αύριο, στόχος είναι να συνεχίσω στο ίδιο επίπεδο και να το διασκεδάσω».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά