fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Ματαιώθηκε ο αγώνας στο Μπίβερ Κρικ

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Ματαιώθηκε ο αγώνας στο Μπίβερ Κρικ

Ο πρώτος από τους δύο αγώνες ελεύθερης κατάβασης ανδρών στο Μπίβερ Κρικ του Κολοράντο που ήταν προγραμματισμένος αυτό το διήμερο για το παγκόσμιο κύπελλο αλπικού σκι δεν πρόκειται να διεξαχθεί εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και της σφοδρής χιονόπτωσης.

 Η πίστα έπρεπε να κλείσει ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες απομάκρυνσης του φρέσκου χιονιού από την αγωνιστική επιφάνεια ώστε σε συνδυασμό με τις καλύτερες καιρικές συνθήκες που αναμένονται για αύριο να καταστήσουν εφικτό τον δεύτερο αγώνα της ελεύθερης κατάβασης ενώ την Κυριακή το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα υπεργιγαντιαίας κατάβασης.

 Η σεζόν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ως τώρα με τις καιρικές συνθήκες. Η διεθνής ομοσπονδία έχει ήδη αποφασίσει την αναβολή των αγώνων ελεύθερης κατάβασης στο Τσέρματ της Ελβετίας και στην Τσερβίνια της Ιταλίας ενώ δεν υπήρξε δράση και στους αγώνες γυναικών και ανδρών στο Λετς της Αυστρίας για το παράλληλο αγώνισμα. Ο πρώτος χρονικά αγώνας στο πρόγραμμα της σεζόν, εκείνος στο Ζέλντεν της Αυστρίας για τη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση γυναικών στις 22 Οκτωβρίου επίσης δεν διεξήχθη και έχει πάρει νέα ημερομηνία, στα τέλη Δεκεμβρίου, στην πίστα του Ζέμερινγκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά