fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Νικητής στο  Λέικ Λουίζ ο Κίλντε (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Νικητής στο  Λέικ Λουίζ ο Κίλντε (vid)

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε την υπεράσπιση του τίτλου του στην ελεύθερη κατάβαση ο Αλεξάντερ Όμοντ Κίλντε καθώς ο Νορβηγός πήρε τη νίκη στον πρώτο αγώνα της σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου αλπικού σκι στο Λέικ Λουίζ του Καναδά.

 Ο 30χρονος, ο οποίος την περασμένη σεζόν πήρε την κρυστάλλινη σφαίρα και στα 2 αγωνίσματα ταχύτητας, την ελεύθερη και υπεργιγαντιαία κατάβαση, τερμάτισε σε ένα λεπτό και 47,98 δευτερόλεπτα, επίδοση που αποδείχθηκε και η κορυφαία. «Ερχόμουν από μία πολύ καλή περασμένη σεζόν και πήρα τον τίτλο οπότε αυτό δημιουργεί μεγάλη πίεση», είπε ο Κίλντε. «Το να νικάς λοιπόν στον πρώτο αγώνα είναι πάντα ωραίο. Γνωρίζεις ότι έχεις την ταχύτητα και κάνει κάτι σωστά και προχωράς».

 Ο Αυστριακός Ντάνιελ Χεμετσμπέργκερ κατέλαβε τη 2η θέση όντας βραδύτερος για 6 εκατοστά του δευτερολέπτου ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο κάτοχος του τίτλου στη γενική βαθμολογία της περασμένης σεζόν, ο Ελβετός Μάρκο Όντερματ.

 Στην 4η θέση κατετάγη ο Αυστριακός Ματίας Μάγιερ ενώ 5ος ταχύτερος ήταν ο κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, ο Ελβετός Μπέατ Φόιτζ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά