fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Σκι Αντοχής: Νέα νίκη για τον Κλέμπο στη Ρούκα

Παγκόσμιο Κύπελλο Σκι Αντοχής: Νέα νίκη για τον Κλέμπο στη Ρούκα

Ο Γιοχάνες Χέσφλοτ Κλέμπο πήρε δεύτερο χρυσό μετάλλιο σε ισάριθμες ημέρες στη Ρούκα της Φινλανδίας επικρατώντας και στον αγώνα 10 χιλιομέτρων κλασικής τεχνικής στο παγκόσμιο κύπελλο σκι αντοχής.

 Η Νορβηγία έδειξε ότι είναι η κυρίαρχη δύναμη καθώς όπως και 24 ώρες πριν κατέλαβε τις τρεις θέσεις του βάθρου με τον Πάαλ Γκόλμπεργκ και τον Μάρτιν Λέβστρεμ Νίενγκετ να τερματίζουν πίσω από τον συμπατριώτη τους, τον Κλέμπο, στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Ο Κλέμπο, κάτοχος του τίτλου στη γενική του παγκοσμίου κυπέλλου την περασμένη σεζόν, πήρε άνετα τη νίκη με διαφορά 20,5 δευτερολέπτων από τον Γκόλμπεργκ ο οποίος πήρε δεύτερο βάθρο. Ο ντόπιος και νικητής την περασμένη χρονιά, ο Ίιβο Νίσκανεν αναγκάστηκε να απουσιάσει από τη δράση καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Νορβηγός βρίσκεται 18 βαθμούς μπροστά στη βαθμολογία της σεζόν ενώ το πρόγραμμα στη Ρούκα ολοκληρώνεται αύριο με τον αγώνα σπριντ 20 χιλιομέτρων προτού οι αθλητές ταξιδέψουν στο Λιλεχάμερ της Νορβηγίας για τον δεύτερο σταθμό της σεζόν το επόμενο τριήμερο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά