fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Ματαιώθηκε ο αγώνας στο Λέικ Λουίζ!

Παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι: Ματαιώθηκε ο αγώνας στο Λέικ Λουίζ!

Τα προβλήματα συνεχίζονται στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου αλπικού σκι και για άλλη μία φορά αιτία ήταν ο καιρός, αυτός που ανάγκασε τους διοργανωτές να ματαιώσουν τον αποψινό αγώνα ελεύθερης κατάβασης ανδρών στο Λέικ Λουίζ του Καναδά.

 Αιτία αυτή τη φορά δεν ήταν η έλλειψη χιονιού όπως στις προηγούμενες περιπτώσεις αλλά η έντονη χιονόπτωση καθώς η περιοχή είδε κάπου 25 εκατοστά φρέσκου χιονιού κατά τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας ενώ αναμένεται και νέος γύρος χιονόπτωσης μέσα στις επόμενες ώρες, στην περιοχή που βρίσκεται δυτικά του Κάλγκαρι.

 Το αρχικό πρόγραμμα προβλέπει και δεύτερο αγώνα ελεύθερης κατάβασης το Σάββατο πριν τον αγώνα υπεργιγαντιαίας κατάβασης την Κυριακής στο εθνικό πάρκο του Μπανφ στην περιφέρεια της Αλμπέρτα. «Εξαιτίας της χιονόπτωσης χθες το βράδυ και της μετεωρολογικής πρόγνωσης για τις επόμενες ώρες οι κριτές μαζί με την οργανωτική επιτροπή αποφάσισαν να ματαιώσουν τον αποψινό αγώνα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 Η ελεύθερη κατάβαση στο Λέικ Λουίζ ανοίγει παραδοσιακά την σεζόν στα αγωνίσματα ταχύτητας των ανδρών ενώ για πρώτη φορά αυτή την αγωνιστική περίοδο είχαν οριστεί 2 αγώνες ελεύθερης κατάβασης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά