fbpx

Ιβ Μιούιρχεντ: «Όλα ανοικτά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

Ιβ Μιούιρχεντ: «Όλα ανοικτά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα»

Κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου η Ιβ Μιούιρχεντ προβλέπει μία αμφίρροπη μάχη για τον τίτλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κέρλινγκ, Η Σκωτσέζα που πήρε τον τίτλο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου για λογαριασμό της Μεγάλης Βρετανίας, αποσύρθηκε από τη δράση τον Αύγουστο ως κάτοχο του ευρωπαϊκού, του παγκόσμιου και του Ολυμπιακού τίτλου.

 Σε νέο ρόλο, αυτό της σχολιάστριας στο Eurosport για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Έστερσουντ της Σουηδίας, η μάχη είναι για τις 6 πρώτες θέσεις σε άνδρες και γυναίκες που δίνουν την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023.

 «Στους άνδρες δεν μπορείς να υποτιμήσεις κάποια ομάδα. Το ίδιο και στις γυναίκες. Στους άνδρες υπάρχει η Σουηδία που έχει πάρει τον Ολυμπιακό τίτλο, υπάρχει ο Σκωτσέζος Μπρους Μόατ και οι παίκτες του και έχουμε τους Ελβετούς. Καταλαβαίνω όλο και περισσότερο ότι αυτές οι ομάδες έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσουν τόσο ψηλά. Θα έβαζα τα χρήματά μου σε έναν τελικό Ελβετίας – Σουηδίας στις γυναίκες καθώς εκεί υπάρχουν 2 πολύ ποιοτικές ομάδες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά