fbpx

Ομιλητής στο παγκόσμιο συνέδριο της FISU ο Νέιθαν Τσεν

Ομιλητής στο παγκόσμιο συνέδριο της FISU ο Νέιθαν Τσεν

Ο Νέιθαν Τσεν, ο κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο καλλιτεχνικό πατινάζ, είναι μεταξύ των ομιλητών στο παγκόσμιο συνέδριο της διεθνούς ομοσπονδίας πανεπιστημιακού αθλητισμού, αναφερόμενος στην κλιματική αλλαγή και τα χειμερινά αθλήματα.

 Αθλητές, συγγραφείς, ηγέτες στα περιβαλλοντικά θέματα, ερευνητές και καινοτόμες μορφές, θα κάνουν την εμφάνισή τους στη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας των παγκόσμιων πανεπιστημιακών αγώνων του 2023 στο Λέικ Πλάσιντ. Ο Τσεν προωθεί την πρωτοβουλία Panasonic Green Impact με τον Αμερικανό να δουλεύει με την τεχνολογική εταιρεία στην επίτευξη μηδενικών εκπομπών άνθρακα.

«Οι κοινωνίες των χειμερινών αθλημάτων και οι αθλητές γνωρίζουν από πρώτο χέρι την επίδραση της κλιματικής αλλαγής στα αθλήματά τους», είπε η Άσλεϊ Γουόλντεν, CEO του Λέικ Πλάσιντ 2023. «Αποτελεί απίστευτη τιμή που τόσοι πολλοί ειδικοί και ηγετικές μορφές συμφώνησαν να εμφανιστούν στο Λέικ Πλάσιντ αυτό το χειμώνα για να ενημερώσουν και να δώσουν τις συμβουλές τους σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά