fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Πατινάζ ταχύτητας: Συνεχίζει την κυριαρχία της η Τακάγκι (vids)

Παγκόσμιο Κύπελλο Πατινάζ ταχύτητας: Συνεχίζει την κυριαρχία της η Τακάγκι (vids)

H Μίχο Τακάγκι ήταν ανίκητη στα 1.500 μέτρα την περασμένη σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου πατινάζ ταχύτητας και άρχισε από εκεί που σταμάτησε τη νέα αγωνιστική περίοδο παίρνοντας τη νίκη στο Στάβανγκερ της Νορβηγίας, ούσα η μοναδική με επίδοση κάτω από το ένα λεπτό και 57 δευτερόλεπτα.

 Μπροστά στο κοινό της χώρας της η Ράγκνε Βίκλουντ, νικήτρια στην απόσταση των 3.000 μέτρων, πήρε τη δεύτερη θέση με διαφορά σχεδόν ενός δευτερολέπτου. Την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε η Μαράικε Γκρένεβουντ από την Ολλανδία.

 Κυνηγώντας τις σχεδόν αήττητες Γιαπωνέζες εδώ και σχεδόν 4 χρόνια, οι Καναδές κατάφεραν να πάρουν το πάνω χέρι την περασμένη σεζόν στην ομαδική κατάταξη, φτάνοντας και στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Μετά από μεγάλη μάχη, Ιζαμπέλ Βάιντμαν, Ιβανί Μπλοντάν και Βαλερί Μαλτέ πήραν τη νίκη αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ολλανδία που αγωνίστηκε με τις Αντουανέτ Ντε Γιονγκ, Μαράικε Γκρένεβουντ και Ιρένε Σούτεν. Το βάθρο ολοκλήρωσε η Ιαπωνία με τις Μομόκα Χορικάβα, Αγιάνο Σάτο και Μίχο Τακάγκι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά