fbpx

MK John Wilson Trophy: Νικητές και στη Μεγάλη Βρετανία Γκινάρντ και Φάμπρι (vid)

MK John Wilson Trophy: Νικητές και στη Μεγάλη Βρετανία Γκινάρντ και Φάμπρι (vid)

Σαρλέν Γκινάρντ και Μάρκο Φάμπρι, πήραν τη νίκη και στο MK John Wilson Trophy, στον τέταρτο σταθμό της σεζόν στο Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ και τον πρώτο που διεξήχθη στη Μεγάλη Βρετανία, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στους τελικούς του επόμενου μήνα στο Τορίνο της Ιταλίας.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας και κάτοχοι δύο χάλκινων μεταλλίων σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έθεσαν νέο προσωπικό ρεκόρ με 127,44 βαθμούς φτάνοντας συνολικά τους 213,74. «Τώρα είμαστε πλέον ένα έμπειρο ζευγάρι και δεν αφήσαμε το παραμικρό να μας επηρεάσει. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε το δικό μας περιβάλλον και να επικεντρωθούμε στην απόδοσή μας. Δεν ήταν τόσο δύσκολο. Το κοινό μας στήριξε», είπε ο Φάμπρι. Από την πλευρά της η Γκινάρντ θυμήθηκε ότι 10 χρόνια πριν, είχαν αγωνιστεί στο ίδιο μέρος, στο Σέφιλντ, στο πρώτο τους ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου είχαν πάρει την 11η θέση. «Ήταν το πρώτο μας ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η πρώτη μας μεγάλη διοργάνωση. Υπάρχουν πολλές όμορφες αναμνήσεις εδώ».

 Με τη νίκη τους σε GP France και MK John Wilson Trophy το ιταλικό ζευγάρι έχει εξασφαλίσει την παρουσία στα τελικά, ενώ τη δεύτερη θέση μπροστά στο κοινό της χώρας τους πήραν Φίαρ και Γκίμπσον με σύνολο 205,56 βαθμών, το πρώτο τους μετάλλιο σε επίπεδο Γκραν Πρι. Την πρώτη τριάδα ολοκλήρωσαν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές νέων, Λαζόγιε και Λάγκα από τον Καναδά, οι οποίοι πήραν δεύτερο χάλκινο μετάλλιο με απολογισμό 198,95 βαθμών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά