fbpx

MK John Wilson Trophy: Έγραψε ιστορία ο Ντάνιελ Γκρασλ (vid)

MK John Wilson Trophy: Έγραψε ιστορία ο Ντάνιελ Γκρασλ (vid)

Ο Ντάνιελ Γκρασλ έγινε ο πρώτος στην ιστορία Ιταλός που παίρνει νίκη σε Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ στους άνδρες, με την πρώτη θέση στο MK John Wilson Trophy στο Σέφιλντ, τον τέταρτο σταθμό στην σειρά των Γκραν Πρι και τον πρώτο στην ιστορία που διεξήχθη στη Μεγάλη Βρετανία.

 Ο Γκρασλ, δεύτερος μετά το σύντομο πρόγραμμα, άνοιξε το πρόγραμμά του με τετραπλό λουτζ έχοντας όμως πτώση στο τετραπλό φλιπ. Ο Ιταλός συνέχισε με επτά τριπλά άλματα περιλαμβανομένων δύο άξελ με αποτέλεσμα να σημειώσει την καλύτερη επίδοση της σεζόν με 177,50 βαθμούς και να πάρει συνολικά 264,35.

 Πίσω από τον κάτοχο του αργυρού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βρέθηκε ο Λετονός Ντένις Βασίλιεφς με δύο τριπλά άξελ και πέντε τριπλά άλματα ενώ είχε και περιστροφές τετάρτου επιπέδου. Κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σημείωσε και αυτός την καλύτερή του επίδοση στην σεζόν με 171,55 βαθμούς και έφτασε συνολικά τους 254,56.

 Ο Σουν Σάτο από την Ιαπωνία παρά την πτώση στο τετραπλό λουτζ είχε έναν συνδυασμό τετραπλού-διπλού τόλουπ και άλλο ένα τετραπλό τόλουπ όπως και τέσσερα καθαρά τριπλά άλματα και ολοκλήρωσε την τριάδα του βάθρου. Απογοήτευση για τον Καναδό Ρόμαν Σαντόφσκι καθώς αν και πρωτοπόρος μετά το σύντομο πρόγραμμα κατέλαβε μόλις την 6η θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά