fbpx

MK John Wilson Trophy: Πρώτος μετά το σύντομο πρόγραμμα ο Σαντόφσκι (vid)

MK John Wilson Trophy: Πρώτος μετά το σύντομο πρόγραμμα ο Σαντόφσκι (vid)

Ο Ρόμαν Σαντόφσκι από τον Καναδά ήταν η ευχάριστη έκπληξη στο σύντομο πρόγραμμα του MK John Wilson Trophy, που αποτελεί τον τέταρτο σταθμό στην σειρά των Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ, που διεξάγεται για πρώτη φορά στη Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στο παγοδρόμιο του Σέφιλντ.

 Παρά το γεγονός ότι ο φωτισμός χαμήλωσε ξαφνικά την ώρα του προγράμματός του ο Καναδός έμεινε ανεπηρέαστος κάνοντας ένα μεγάλο τετραπλό σάλχοφ για αρχή ενώ δεν είχε τόσο καλή περιστροφή προς το τέλος του συνδυασμού τριπλού λουτζ – τριπλού τόλουπ παίρνοντας 89,49 βαθμούς, πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ.

 «Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου και βελτιώθηκα από το Skate America», είπε. «Ο προσωπικός μου στόχος είναι να ξεπεράσω το φράγμα των 90 βαθμών, θα δω πόσο καιρό θα μου πάρει να το πετύχω, ελπίζω όχι πολύ».

 Ο Ιταλός Ντάνιελ Γκρασλ ακολουθεί από τη δεύτερη θέση καθώς με ένα τεραπλό λουτζ, ένα τριπλό άξελ και έναν όχι και τόσο σταθερό συνδυασμό τριπλού λουτζ – τριπλού τόλουπ ο κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πήρε 86,85 βαθμούς. Κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Ντένις Βασίλιεφς από τη Λετονία είναι στην 3η θέση με 83,01 βαθμούς, επίδοση που αποτελεί και την κορυφαία του στην σεζόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά