fbpx

MK John Wilson Trophy: Άνετο προβάδισμα για Κνιέριμ και Φρέιζιερ (vid)

MK John Wilson Trophy: Άνετο προβάδισμα για Κνιέριμ και Φρέιζιερ (vid)

Παγκόσμιοι πρωταθλητές, οι Αλέξα Κνιέριμ και Μπράντον Φρέιζιερ  από τις Ηνωμένες Πολιτείες έθεσαν τις βάσεις για τη νίκη στο MK John Wilson Trophy, τον τέταρτο σταθμό στην σειρά των Γκραν Πρι καλλιτεχνικού πατινάζ και τον πρώτο στην ιστορία που διεξάγεται στη Μεγάλη Βρετανία.

 Μετά το σύντομο πρόγραμμά τους στο Σέφιλντ που περιλάμβανε τριπλό τουίστ και ένα μεγάλο τριπλό φλιπ οι πρωταθλητές Ηνωμένων Πολιτειών σημείωσαν την καλύτερη επίδοση της σεζόν με 75,88 βαθμούς. Ατομικό ρεκόρ πέτυχαν και τα δύο ζευγάρια που ακολουθούν στην κατάταξη, οι Σάρα Κόντι και Νίκολο Μάτσιι από την Ιταλία που κατέχουν τη δεύτερη θέση (68,69) και η Λετίτσια Ρόσερ με τον Λούις Σούστερ από τη Γερμανία που ολοκληρώνουν την πρώτη τριάδα (60,24).

«Η Αλέξα κι εγώ είμαστε πολύ υπερήφανοι που καταφέραμε να κάνουμε άλλη μία δυνατή εμφάνιση», είπε ο Φρέιζιερ. «Είχαμε κάποια τεχνικά στοιχεία που δεν εκτελέσαμε όσο καλά συνηθίζουμε οπότε είμαστε απογοητευμένοι με αυτό αλλά συνολικά είμαστε χαρούμενοι». Η Κνιέριμ από την πλευρά της είπε: «Όταν ολοκληρώσαμε το Skate America θέλαμε πολύ να δουλέψουμε ακόμα σκληρότερα. Δεν ήμασταν άνετοι κι έτοιμοι εκεί αλλά σημειώσαμε μεγάλη πρόοδο από τότε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά