fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Σκι αντοχής: Στο Λιβίνιο οι αγώνες σπριντ

Παγκόσμιο Κύπελλο Σκι αντοχής: Στο Λιβίνιο οι αγώνες σπριντ

Η διεθνής ομοσπονδία σκι αντοχής σε συνεργασία με την ιταλική ομοσπονδία πήραν δραστικά μέτρα ενόψει των επικείμενων αγώνων σπριντ για το παγκόσμιο κύπελλο στο Μιλάνο. Οι προκλήσεις που παρουσιάζουν οι καιρικές συνθήκες σε συνδυασμό με το αυξημένο κόστος διοργάνωσης στο κέντρο της πόλης, οδήγησαν στην απόφαση να μετατεθεί η δράση στο ορεινό θέρετρο του Λιβίνιο.

 Η επιθεώρηση της περιοχής άναψε το «πράσινο φως» για τις πίστες και την αλλαγή του προγράμματος με το Λιβίνιο να προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες φιλοξενίας και logistics για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

 «Φυσικά προσπαθούμε να έχουμε όσο το δυνατό λιγότερες αλλαγές συγκριτικά με το αρχικό πρόγραμμα ωστόσο γνωρίζουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι διοργανωτές αυτή την εποχή. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και προσπαθούμε να αντιδρούμε έγκαιρα. Με το Λιβίνιο η ιταλική ομοσπονδία προσφέρει μία σπουδαία εναλλακτική για τους αγώνες του Ιανουαρίου και ανυπομονούμε να αρχίσουμε τις τελικές προετοιμασίες», είπε ο αγωνιστικός διευθυντής Μίχαλ Λάμπλοτ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά