fbpx

Παγκόσμιο κύπελλο σκέλετον: Στη γερμανική ομάδα η Κρέχερ

Παγκόσμιο κύπελλο σκέλετον: Στη γερμανική ομάδα η Κρέχερ

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κατηγορία των νεανίδων, η Σουζάν Κρέχερ, αποτελεί πλέον μέλος της γερμανικής ομάδας για την σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου σκέλετον, που περιλαμβάνει τους κατόχους Χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, Χάνα Νάιζε και Κρίστοφερ Γκροτίρ.

 Η 22χρονη Κρέχερ πήρε το εισιτήριο επικρατώντας της πρώην παγκόσμιας πρωταθλήτριας και κατόχου του τίτλου στη γενική του παγκοσμίου κυπέλλου, Ζακλίν Λέλινγκ, μετά από μία σειρά προκριματικών αγώνων. Η τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια και νυν κάτοχος του τίτλου στο παγκόσμιο κύπελλο, η Τίνα Χέρμαν, είναι εκείνη που ολοκληρώνει την τριάδα των γυναικών.

 Η Λέλινγκ, μαζί με τη Σάρα Βίμερ και την Κορίνα Λάιπολντ θα πάρουν μέρος στο διηπειρωτικό κύπελλο για το μπόμπσλεϊ και το λουτζ. Ο κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου στο Πεκίνο, ο Γκροτίρ και ο κάτοχος του αργυρού μεταλλίου, ο Αλεξ Γιουνγκ, είχαν εξασφαλισμένη τη θέση τους στο παγκόσμιο κύπελλο ενώ ο πρωταθλητής Γερμανίας, Φέλιξ Κάισινγκερ, επικράτησε στα trials του Αλεξάντερ Γκάσνερ. Ο Γκάσνερ, μαζί με τον Λούκας Νίντεγκερ και τον Φέλιξ Ζάιμπελ θα πάρουν μέρος στο διηπειρωτικό κύπελλο.

 Στην τεχνική ηγεσία της γερμανικής ομάδας παραμένει ο Κρίστιαν Μπάουντε ο οποίος πρόσφατα έβαλε την υπογραφή του σε νέο τετραετές συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια και μετά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2026 σε Μιλάνο και Κορτίνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά