fbpx

Ξανά στον πάγο ο Νομπουνάρι Όντα

Ξανά στον πάγο ο Νομπουνάρι Όντα

Παρών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ το 2010, ο Νομπουνάρι Όντα επιστρέφει στους αγώνες καλλιτεχνικού πατινάζ. «Σχεδιάζω να αγωνιστώ», είπε ο ίδιος μέσα από το κανάλι του στο YouTube. «Είμαι μόλις δύο εβδομάδες μακριά. Είμαι προετοιμασμένος να δουλέψω για την επιστροφή μου».

 Ο Όντα αποσύρθηκε μετά το εθνικό πρωτάθλημα της Ιαπωνίας το 2013. Πάντα δημοφιλής στη χώρα του και στο εξωτερικό, μοίραζε το χρόνο του μετά περιγραφών στους αγώνες και προπονητικής στο πανεπιστήμιο του Κάνσας έχοντας αποσυρθεί από τη δράση. Ο ίδιος είπε ότι αρχικά αποφάσισε να επιστρέψει για το καλό της υγείας του.

 «Μετά την επέμβαση στο γόνατο και νοσώντας με κορονοϊό, έχασα πολλή δύναμη και μυική μάζα», είπε ο Όντα που είχε πάρει την έβδομη θέση στο Βανκούβερ. «Στο Fantasy on Ice τον Ιούνιο μετά βίας μπορούσα να κάνω ένα τριπλό άξελ και ένιωσα ότι θα μπορούσα να είμαι καλύτερος στα 35 μου. Χρειαζόμουν τεχνική, αντοχή και δύναμη. Χρειαζόμουν έναν στόχο, κάτι που να μου δώσει κίνητρο για προπόνηση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά