fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Άλματος με Σκι: Νικήτρια στη Βίσλα η Σίλιε Όπσεθ (vid)

Παγκόσμιο Κύπελλο Άλματος με Σκι: Νικήτρια στη Βίσλα η Σίλιε Όπσεθ (vid)

H σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου άλματος με σκι άρχισε με την Σίλιε Όπσεθ να παίρνει τη νίκη στον πρώτο αγώνα που πραγματοποιήθηκε στη Βίσλα της Πολωνίας μπροστά από τις Αυστριακές Μαρίτα Κράμερ και Έβα Πίνκελνιγκ.

 Στον πρώτο αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου που διεξήχθη χωρίς χιόνι, φυσικό ή τεχνητό αλλά σε πλαστική επιφάνεια και υπό βροχή, η Όπσεθ έφτασε στη δεύτερη νίκη της καριέρας της στο λόγο που φέρει το όνομα του Άνταμ Μάλιζ. Η Νορβηγίδα είχε καλή διαφορά από τον πρώτο γύρο με άλμα στα 123 μέτρα και στο δεύτερο έφτασε στα 127 που ήταν και το μεγαλύτερο άλμα του γύρου, ωστόσο δεν ήταν ικανοποιημένη. «Ειδικά στον πρώτο γύρο πιστεύω ότι ήμουν πολύ επιθετική. Δεν είχα την σύνδεση με τα πέδιλα, υπάρχει περιθώριο βελτίωσης», είπε.

 Η Μαρίτα Κράμερ, κάτοχος του τίτλου στη γενική την περασμένη σεζόν, πήρε τη δεύτερη θέση, 7,3 βαθμούς πίσω από την Όπσεθ με άλμα στα 121 και 125,5 μέτρα. Η Κράμερ δεν άρχισε μία σεζόν με νίκη για πρώτη φορά από το 2019, καθώς το 2020 είχε αναδειχθεί κορυφαία στο Ραμσάου και πέρυσι στο Νίζνι Ταγκίλ. Μία άλλη Αυστριακή, η Έβα Πίνκελνιγκ, με άλμα στα 125,5 και 126,5 μέτρα ήταν εκείνη που ολοκλήρωσε το βάθρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά