fbpx

Σκι αντοχής: Χάνει την αρχή της σεζόν η Λούντγκρεν

Σκι αντοχής: Χάνει την αρχή της σεζόν η Λούντγκρεν

Η Μόα Λούντγκρεν δεν θα είναι παρούσα στην αρχή της σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου σκι αντοχής καθώς υποβλήθηκε άδικα σε επέμβαση για σκωληκοειδίτιδα. Η Σουηδή υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης ωστόσο οι γιατροί κατάλαβαν ότι για την ακρίβεια το πρόβλημά της ήταν μία λοίμωξη σε λεμφαδένα στην κοιλιακή περιοχή, που δίνει παρόμοια συμπτώματα με την σκωληκοειδίτιδα.

 Παγκόσμια πρωταθλήτρια στις ηλικίες κάτω των 23 ετών, θα μείνει εκτός δράσης το Νοέμβριο και στόχος πλέον είναι η επιστροφή της στη δράση το Δεκέμβριο. Ο πρώτος σταθμός της σεζόν διεξάγεται το διάστημα 25 με 27 Νοεμβρίου στη Ρούκα της Φινλανδίας.

 «Γύρισα σπίτι από τη Μαγιόρκα την περασμένη εβδομάδα και όλα ήταν καλά. Συνέβη μέσα στο διήμερο. Είχα υψηλό πυρετό και έντονους πόνους στο στομάχι. Όταν έφτασα στο νοσοκομείο, οι γιατροί εκτίμησαν ότι πρέπει να αφαιρέσουν την σκωληκοειδίτιδα. Είμαι πολύ σοκαρισμένη που συνέβησαν όλα αυτά. Ένιωσα πολύ αβοήθητη όταν έμαθα ότι θα μπορούσα να αποφύγω αυτή την επέμβαση. Η προετοιμασία είχε πάει πολύ καλά το καλοκαίρι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά