fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Short Track: Νικήτριες ξανά Σούλτινγκ και Βελζεμπόερ (vids)

Παγκόσμιο Κύπελλο Short Track: Νικήτριες ξανά Σούλτινγκ και Βελζεμπόερ (vids)

Ορισμένες φορές η νίκη σε αγώνα Short Track έχει να κάνει με την τακτική, τις προσπεράσεις και τη διαχείριση του χάους με ψυχραιμία. Άλλες φορές έχει να κάνει απλά με την ταχύτητα και η Σούζαν Σούλτινγκ τα διαθέτει όλα καθώς η Ολλανδή μετά τα 1.500 μέτρα πήρε τη νίκη και στον αγώνα χιλίων μέτρων, στο πλαίσιο του πρώτου σταθμού στην σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου, στο Μόντρεαλ του Καναδά. Πίσω της οι Τσόι Μινγκ Τζέονγκ και Κιμ Γκίλι, αμφότερες από τη Νότια Κορέα, που πήραν το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

Η Ζάντρα Βελζεμπόερ συνεχίζει την ανοδική της πορεία καθώς η 21χρονη, επίσης από την Ολλανδία, μετά την πρώτη της νίκη σε επίπεδο παγκοσμίου κυπέλλου, πήρε και δεύτερη 24 ώρες μετά. Παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 500 μέτρα, επικράτησε στην αγαπημένη της απόσταση με την Πολωνή Νατάλια Μαλισέφσκα και την Σιμ Σουκ Χι από τη Νότια Κορέα να την ακολουθούν στο βάθρο.

 Βελζεμπόερ και Σούλτινγκ ένωσαν τις δυνάμεις τους στη συνέχεια οδηγώντας την Ολλανδία στη νίκη στην σκυταλοδρομία των 3.000 μέτρων με τον Καναδά να ακολουθεί στη δεύτερη θέση και την Ιταλία να ολοκληρώνει την τριάδα του βάθρου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά