fbpx

Σκέλετον: Ζευγάρι και στον πάγο Μέιλεμανς και Σιλβέιρα

Σκέλετον: Ζευγάρι και στον πάγο Μέιλεμανς και Σιλβέιρα

Η Κιμ Μέιλεμανς από το Βέλγιο, κάτοχος χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο κύπελλο σκέλετον και η σύντροφός της, η Βραζιλιάνα Νικόλ Σιλβέιρα, θα προπονούνται μαζί για τη νέα σεζόν υπό την τεχνική καθοδήγηση του Άντερ Μιραμπέλ.

 «Στον κόσμο του σκέλετον, Βέλγιο και Βραζιλία είναι μικροί παίκτες οπότε είναι καλύτερο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας», είπε η Μέιλεμανς. Η Βελγίδα πήρε το πρώτο μετάλλιο για τη χώρα της σε επίπεδο παγκοσμίου κυπέλλου όταν κατετάγη τρίτη στο Ίνσμπρουκ τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου τον περασμένο Φεβρουάριο αποτέλεσαν τη δεύτερη συμμετοχή της σε αυτό το επίπεδο ωστόσο η προετοιμασία της δέχθηκε πλήγμα όταν βρέθηκε θετική στον κορονοϊό κατά την άφιξή της στην Κίνα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε απομονωμένο χώρο. Μετά τη διαμαρτυρία της και μία συγκινητική ανάρτηση στα social media, τελικά πήρε την άδεια να επιστρέψει στο χωριό των αθλητών έχοντας δικαίωμα να προπονείται και στον αγώνα κατέλαβε την 18η θέση.

Για την Σιλβέιρα ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες με τη Βραζιλιάνα να καταλαμβάνει την 13η θέση. Η σεζόν του παγκοσμίου κυπέλλου αρχίζει στις 24 Νοεμβρίου με πρώτο σταθμό το Γουίστλερ του Καναδά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά