fbpx

Σκέλετον: Προπονητής της αμερικανικής ομάδας ο Αντουάν

Σκέλετον: Προπονητής της αμερικανικής ομάδας ο Αντουάν

Κάτοχος χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου, ο Ματ Αντουάν θα είναι ο νέος επικεφαλής προπονητής της εθνικής αμερικανικής ομάδας σκέλετον φέρνοντας μαζί του και την εμπειρία που έχει από δύο παρουσίες σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

 Ο Αντουάν θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους Αμερικανούς αθλητές του σκέλετον στον 21ο αιώνα παίρνοντας την τρίτη θέση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι ενώ πήρε την ενδέκατη θέση 4 χρόνια μετά στη διοργάνωση της Πιονγκτσάνγκ στη Νότια Κορέα, με το 2018 να είναι και η τελευταία του χρονιά ως αθλητής.

 «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Ματ επιστρέφει στην ομάδα», είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της αμερικανικής ομοσπονδίας του αθλήματος, Άρον ΜακΓκουάιρ. «Ο Ματ έθεσε τα στάνταρ για την επιτυχία όταν αγωνιζόταν και συνέχισε να τα ανεβάζει σεζόν με την σεζόν. Μετά από μερικά χρόνια μακριά από τον πάγο, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που τον υποδεχόμαστε πίσω».

 Όταν ο Αντουάν πήρε το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο έγινε ο πρώτος Αμερικανός αθλητής σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που ανέβηκε στο βάθρο μετά τον Τζιμ Σέι Τζούνιορ που είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο στο Σολτ Λέικ Σίτι το 2002.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χειμερινά