fbpx

Μιλάνο–Κορτίνα 2026: Με Armani οι Ιταλοί αθλητές

Μιλάνο–Κορτίνα 2026: Με Armani οι Ιταλοί αθλητές

Η ιταλική αποστολή για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2026 που θα διεξαχθούν σε Μιλάνο και Κορτίνα θα φορούν ρούχα σχεδιασμένα από την Emporio Armani (EA7) κατά τη διάρκεια των προσπαθειών τους.

 Η ιταλική ομοσπονδία χειμερινού αθλητισμού (FISI) έβαλε υπογραφή σε μία τετραετή συνεργασία με την EA7 με την τελευταία να γίνεται ο επίσημος χορηγός ρουχισμού, μία συμφωνία που θα έχει ισχύ και για τη διοργάνωση του 2030.

 «Ο κόσμος του αθλητισμού δεν σταματά ποτέ να εμπνέει και να με συναρπάζει», είπε ο Τζόρτζιο Αρμάνι. «Είναι γεμάτος αξίες στις οποίες πιστεύω βαθιά, το ομαδικό πνεύμα, την σκληρή δουλειά, τον σεβασμό και την τιμή. Ο χειμερινός αθλητισμός αποτελεί επίσης ένα θαυμάσιο πεδίο για να πειραματιστούμε με το στιλ και την απόδοση ενώ θα διατηρήσουμε την προσοχή μας στο περιβάλλον».

 «Αυτή η νέα συνεργασία αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς μία κατεύθυνση που πήρα χρόνια πριν και μου έχει δώσει μεγάλη ικανοποίηση και την ευκαιρία να γνωρίσω σπουδαίες αθλητικές μορφές», κατέληξε η ανακοίνωση του Ιταλού σχεδιαστή.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά