fbpx

Τέλος στην συνεργασία Τρούσοβα – Τουτμπερίτζε

Τέλος στην συνεργασία Τρούσοβα – Τουτμπερίτζε

Η Αλεξάντρα Τρούσοβα, κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, δεν θα συνεργάζεται πλέον με την προπονήτρια Ετέρι Τουτμπερίτζε. Η Τρούσοβα, η οποία έκλεισε τα 18 της χρόνια τον Ιούνιο, είχε ξεσπάσει σε κλάματα όταν κατετάγη πίσω από την συμπατριώτισσά της Άνα Σερμπάκοβα στην κινεζική πρωτεύουσα και ακούστηκε να λέει στους προπονητές της ότι δεν θα εμφανιζόταν στο βάθρο αλλά και δεν θα αγωνιζόταν ξανά.

 Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS αναφέρει ανώνυμη πηγή που δηλώνει ότι η Τρούσοβα αποχώρησε από το προπονητικό γκρουπ της Τουτμπερίτζε και θα τελεί πλέον υπό τις οδηγίες της Σβετλάνα Σοκολόβασκαγια. Η Τρούσοβα έγινε η πρώτξ γυναίκα που έκανε το τετραπλό λουτζ, το τετραπλό φλιπ και το τετραπλό τόλουπ, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2021 και το χάλκινο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2020 και του 2022.

 Η Τρούσοβα αποχωρεί από το προπονητικό γκρουπ της Τουτμπερίτζε για δεύτερη φορά καθώς η πρώτη ήταν το Μάιο του 2020 όταν μπήκε στην ακαδημία του δύο φορές «χρυσού» Ολυμπιονίκη Εβγκένι Πλούσενκο, ωστόσο επέστρεψε πριν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά