fbpx

Χάνει την σεζόν η Χιγκούτσι

Χάνει την σεζόν η Χιγκούτσι

Η κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, Γουακάμπα Χιγκούτσι, θα χάσει όλη την σεζόν του καλλιτεχνικού πατινάζ καθώς δεν έχει ξεπεράσει το κάταγμα κόπωσης στη δεξιά της κνήμη.

 «Η ανάρρωσή μου εξελίσσεται αργά στη δεξιά μου κνήμη, ένα τραυματισμό που έχω από τον περασμένο Απρίλιο», είπε η Γιαπωνέζα. «Δεν είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση και θα αφήσω όλα τα τουρνουά της σεζόν, τα δύο Γκραν Πρι και το εθνικό ιαπωνικό πρωτάθλημα. Πέτυχα ένα μεγάλο μου στόχο, να πάρω μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και πλέον δεν θα βιαστώ να γυρίσω και ελπίζω να επιστρέψω καλύτερη». كازينو اون لاين عربي

 Η Χιγκούτσι πήρε την πρόκριση για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου με τη δεύτερη θέση στο εθνικό πρωτάθλημα Ιαπωνίας, πίσω από την Καόρι Σακαμότο και έφτασε στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο ομαδικό ενώ στο ατομικό κατέλαβε την πέμπτη θέση και έγινε επίσης η πέμπτη στην Ολυμπιακή ιστορία που έκανε το τριπλό άξελ.

 Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, στο Μονπελιέ της Γαλλίας, τον περασμένο Μάρτιο, η Γιαπωνέζα απογοήτευσε με την 11η θέση, πολύ μακριά από το ατομικό της ρεκόρ ενώ τον Απρίλιο αποκάλυψε ότι έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης που της προκαλούσε έντονο πόνο μετά τη διοργάνωση στην κινεζική πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά