fbpx

Curling: Επιστροφή στα Γκραν Σλαμ για τον Μπρους Μόατ

Curling: Επιστροφή στα Γκραν Σλαμ για τον Μπρους Μόατ

Ο πρόσφατος τραυματισμός του Μπόμπι Λάμι αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα στην επιστροφή της ομάδας του Μπρους Μόατ στο κορυφαίο επίπεδο. Η ομάδα που πήρε το αργυρό μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου με τους Μόατ, Λάμι, Γκραντ Χάρντι και Χάρι ΜακΜίλαν επιστρέφουν στα Γκραν Σλαμ με τη δράση να διεξάγεται στο Νορθ Μπέι του Οντάριο, στον Καναδά.

 «Έσπασα το χέρι μου πριν δώδεκα ημέρες οπότε θα προπονηθώ απόψε και θα δω πως θα νιώσω. Δεν πιστεύω ότι θα είμαι σε θέση να σκουπίσω αλλά ίσως να μπορώ να καθοδηγώ και ελπίζω να κάνω τις προσπάθειές μου από τη δεύτερη θέση. Αυτό είναι το σχέδιο αλλά βλέπω την κάθε ημέρα ξεχωριστά τώρα και θα δούμε πως θα νιώσω την ημέρα του αγώνα», είπε ο Λάμι.

 Με τρεις διαδοχικές κατακτήσεις Γκραν Σλαμ το χειμώνα του 2020 στο Κάλγκαρι είδε την τετράδα να δημιουργεί μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο που συνέχισε παίρνοντας το αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το αργυρό στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου χάνοντας στον τελικό από την Σουηδία του Νίκλας Έντιν.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μόατ την περασμένη εβδομάδα πήρε τον πρώτο του τίτλο Γκραν Σλαμ στα μικτά διπλά με την Τζένιφερ Ντοντς στο Hardline Open.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά