fbpx

Διαγωνισμός για νεαρούς… παρουσιαστές στο Παγκόσμιο Αλπικού!

Διαγωνισμός για νεαρούς… παρουσιαστές στο Παγκόσμιο Αλπικού!

Τόπο στα νιάτα με έναν πρόσθετο τρόπο θα δώσουν οι διοργανωτές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Junior Αλπικού Σκι του 2023. Συγκεκριμένα, αποφασίσθηκε να δοθεί η ευκαιρία σε τέσσερα παιδιά να αναλάβουν ρόλο παρουσιαστών της διοργάνωσης, συμμετέχοντας έτσι στις τελετές μεταλλίων, στις απονομές ανθοδεσμών και, κυρίως, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της διοργάνωση στο κεντρικό στάδιο, μπροστά σε χιλιάδες θεατές!

Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου θα πρέπει όλοι οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν ένα βίντεο διάρκειας έως πέντε λεπτών στην ηλεκτρονική διεύθυνση της διοργάνωσης, [email protected] όπου θα συστήνουν τον εαυτό τους ως παρουσιαστές και γενικότερα ως άτομα. Μία επιτροπή των διοργανωτών θα ελέγξει όλες τις υποψηφιότητες, καταλήγοντας αρχικά στις δέκα επικρατέστερες.

Τα δέκα παιδιά που θα επιλεγούν σε πρώτο βαθμό, θα λάβουν πρόσκληση να βρεθούν στον αγώνα του Παγκόσμιου Κυπέλλου Αλπικού Σκι στο Σέλντεν της Αυστρίας, στις 23 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια θα γίνει η τελική επιλογή των τεσσάρων που θα παρουσιάσουν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούνιορ.

Η μεγάλη διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 16-25 Ιανουαρίου του 2023 στο Σεντ Αντόν Αμ Άρλμπεργκ της Αυστρίας και φυσικά τα τέσσερα παιδιά που θα κερδίσουν τη δυνατότητα της παρουσίασής της θα βρεθούν με καλυμμένα όλα τα έξοδα διαμονής και διατροφής εκεί από τους διοργανωτές, ενώ θα τους δοθεί και ειδική ένδυση για την παρουσίαση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χειμερινά