fbpx

Boblseigh: Νέα προσπάθεια για τους Χειμερινούς του 2026 θα κάνει ο Ράδερφορντ

Boblseigh: Νέα προσπάθεια για τους Χειμερινούς του 2026 θα κάνει ο Ράδερφορντ

Κάτοχος χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου στο μήκος, ο Γκρεγκ Ράδερφορντ έχασε την ευκαιρία να πάρει τίτλο και σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες φέτος στο Πεκίνο ωστόσο έχει ήδη στρέψει την προσοχή του στη διοργάνωση του 2026. «Πίστευα ότι θα μπορούσα να πάω στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, 100%. Πιστεύω ότι είμαι σωματικά είμαι αρκετά χαρισματικός ώστε να φτάσω εκεί ως αθλητής του bobsleigh, 100%», είπε ο Βρετανός.

 Ο 35χρονος, κάτοχος του Ολυμπιακού τίτλου στο μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για τους Χειμερινούς του Πεκίνου, κάτι που θα προσπαθήσει να πετύχει στη διοργάνωση που θα διεξαχθεί το 2026 σε Μιλάνο και Κορτίνα Ντ’Αμπέτσο της Ιταλίας. Ο Ράδερφορντ δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στην κινεζική πρωτεύουσα καθώς η ομάδα του δεν μπόρεσε να πετύχει το όριο των τριών τερματισμών στην πρώτη δωδεκάδα ενός αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου.

 «Σε κάτι λιγότερο από τέσσερα χρόνια θα έχουμε νέα διοργάνωση. Ο απόλυτος στόχος ήταν φυσικά να πάω στο Πεκίνο και αυτό δεν συνέβη για μία σειρά από λόγους αλλά η πιθανότητα να τα καταφέρω στην επόμενη είναι υπαρκτή», είπε. «Έμαθα αρκετά από το άθλημα και η ζωή μου έγινε ευκολότερη. Η ομάδα αλλάζει, ο Λαμίν Ντιν, ο οδηγός μας, θα αποσυρθεί. Οδηγός θα γίνει ο Λουκ Ντόους και υπάρχει ο Σαμ Μπλάντσετ με φανταστικό παρελθόν από το ράγκμπι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χειμερινά