fbpx

2η Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας ILCA 6, 7, 470mixed και iQFOil 2023

2η Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας ILCA 6, 7, 470mixed και iQFOil 2023

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργανώνει από αύριο Τετάρτη 1 Μαρτίου την 2η Πανελλήνια Πρόκριση Εθνικής Ομάδας Ολυμπιακών Κλάσεων 2023.

Οι αγώνες θα γίνουν στις εγκαταστάσεις της ΕΙΟ στο Athens International Sailing Center και αφορούν στις κλάσεις ILCA 7, 49er και iQFOiL ανδρών, ILCA 6 και iQFOiL γυναικών, και 470 μικτό. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν στις 5 Μαρτίου.

Όλοι οι όμιλοι ζουν σε ρυθμούς προκρίσεων, καθώς είναι πολλοί και καλοί οι αθλητές που αναζητούν μια θέση στην εθνική ομάδα της κλάσης τους.  Απογοητευτικό είναι το νούμερο των συμμετεχόντων στα 49er με μόνο δύο πληρώματα, αλλά ελπιδοφόρο στα IqFOil με 12 πανιά.

Στα ILCA 7 οι συμμετοχές είναι 27, ενώ θα τρέξουν στα ILCA 6 12 σκάφη και στα 470 μικτό 5 πληρώματα.Το προειδοποιητικό σήμα για σήμερα έχει οριστεί στις 12:00.

«Καλή επιτυχία στην αθλήτρια του ομίλου μας Χριστίνα Μένη στους αγώνες πρόκρισης κατηγορίας ILCA6 για την Εθνική Ομάδα και στον Γιώργο Καραγιώργο στους αγώνες πρόκρισης IQFoil» εύχεται χαρακτηριστικά ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βούλας.

Όλος ο Μάρτιος είναι αφιερωμένος σε αγώνες πρόκρισης εθνικών ομάδων, καθώς ακολουθoύν οι προκρίσεις και στις υπόλοιπες κλάσεις με επόμενη 14-18 Μαρτίου την κατηγορία όπτιμιστ στο ΝΟ Καλαμακίου που είναι και η πολυπληθέστερη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γουίντσερφινγκ