fbpx

Η επόμενη πρόκληση στην καριέρα του Αντουάν Αλμπό (vid)

Η επόμενη πρόκληση στην καριέρα του Αντουάν Αλμπό (vid)

Ο πιο επιτυχημένος αθλητής όλων των εποχών, ο Αντουάν Αλμπό, ανακοίνωσε το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας στο PWA World Tour μετά από 30 χρόνια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Γάλλος αποσύρεται ολοκληρωτικά από το νερό και αυτό που αγαπά να κάνει εδώ και τόσα χρόνια.

 Η θετική εξέλιξη που αφορά τον Αλμπό είναι ότι ο 50χρονος αθλητής από το Ροσέλ θα συνεχίσει να πιέζει τα όρια του αθλήματος. Ο «Τόνιο», όπως είναι γνωστός, θα συνεχίσει να παίρνει μέρος σε διάφορες διοργανώσεις με πρόσκληση, σε αγώνες speed sailing, ενώ θα έχει ενεργό ρόλο στην οικογενειακή του σχολή που μαθαίνει τα μυστικά του αθλήματος στις νέες γενιές.

 Ένα ακόμα σχέδιο που έχει αναλάβει και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτό του Zephir με τον Μαρκ Αμερίγκο. Στόχος είναι η κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ ταχύτητας στο speed sailing που διατηρεί το Vestas Sailrocket2 με 65,45 κόμβους την ώρα (121,21 χλμ. / ώρα).

 Η τελευταία παρουσία του Αντουάν Αλμπό σε διεθνές επίπεδο ήταν στο φετινό Fly! ANA στη Γιοκοσούρα της Ιαπωνίας για το παγκόσμιο κύπελο.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γουίντσερφινγκ