fbpx

Ευρωπαϊκό iQ Foil (Ν/Ν): Τα τελικά αποτελέσματα

Ευρωπαϊκό iQ Foil (Ν/Ν): Τα τελικά αποτελέσματα

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα iQ Foil νεών και νεανίδων ολοκληρώθηκε στα νερά της Βρέστης, στη Γαλλία με τους αγώνες μεταλλίων.

 Στην κατηγορία κάτω των 19 ετών ο Τσάρλι Ντίξον από τη Μεγάλη Βρετανία έκανε στο τέλος την ανατροπή ρίχνοντας από την κορυφή τον Ιταλό Μανόλο Μόντενα ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε ο Χίντε Φαν Ντε Μιρ από την Ολλανδία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντίξον τον περασμένο Αύγουστο είχε πάρει και τον αντίστοιχο τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή. Ανατροπή σημειώθηκε και στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών με την Τούβα Όπενταλ από τη Νορβηγία να παίρνει τον τίτλο με δεύτερη την Ταμάρ Στάινμπεργκ από το Ισραήλ και την Λίνα Έρζεν από την Σλοβενία να κάνει δικό της το χάλκινο μετάλλιο.

 Στην κατηγορία κάτω των 17 ετών ο Πολωνός Ιγκόρ Λεβίνσκι έριξε από την κορυφή τον Νοέ Γκαραντό με τον Γάλλο να αρκείται στο αργυρό μετάλλιο στα νερά της χώρας του.  Η οικοδέσποινα Γαλλία είχε και δεύτερη παρουσία στο βάθρο με τον Αντουάν Μαρτάν να παίρνει το χάλκινο μετάλλιο. Στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία των κοριτσιών η Άντα Ταν από την Τουρκία αποδείχθηκε η μοναδική που κατάφερε να μείνει έως τέλους στην πρώτη θέση. Δεύτερη η Μαρία Ρούντοβιτς από την Πολωνία ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε η Ρόμι Κάμινερ από το Ισραήλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Γουίντσερφινγκ