fbpx

Παγκόσμιο OPAP Techno 293: “Χρυσός” ο Σταθόπουλος, “ασημένια” η Κωστή και “χάλκινος” ο Ζαναράς

Παγκόσμιο OPAP Techno 293: “Χρυσός” ο Σταθόπουλος, “ασημένια” η Κωστή και “χάλκινος” ο Ζαναράς

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γρηγόρης Σταθόπουλος, το ασημένιο η Αιμιλία Κωστή και το χάλκινο ο Φινέας Ζαναράς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα OPAP Techno 293 & Techno 293 Plus στην Λεμεσό της Κύπρου, στην κατηγορία U19.

Ο Έλληνας ιστιοπλόος του Athens Watersports Club κατάφερε να «κλέψει» το χρυσό μετάλλιο, στη μία και μοναδική κούρσα της τελευταίας ημέρας, τερματίζοντας 4ος σε σχέση με τον Βέλγο Εμίν Ντε Κλερκ που έμεινε στην 8η θέση της 8η κούρσας και με 42 β.π. έναντι 40β.π. του Σταθόπουλου, πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Ο Ζαναράς ήταν 15ος στην τελευταία ιστιοδρομία και με 62 β.π. πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

«Ασημένια» η Κωστή

Η Αιμιλία Κωστή παρά την μέτρια εμφάνιση σήμερα (5η) είχε εξασφαλισμένο το ασημένιο μετάλλιο με 26β.π. πίσω από την Ιταλίδα Μέντε (16β.π.). Το χάλκινο πήρε μια ακόμη Ιταλίδα η Πολεντρίνι με 32 β.π. Να επισημάνουμε πως στα κορίτσια U19 ήταν ελάχιστες οι συμμετοχές, με 6 πανιά εκ των οποίων τα 2 στα open.

6ος ο Κοκκινάκης

Η 53μελής ελληνική αποστολή τα «έδωσε» όλα σε μια διοργάνωση που σημαδεύτηκε από τις άπνοιες και της χαμηλής έντασης ανέμους που στέρησαν από τα παιδιά την ευκαιρία να κάνουν δυναμικές κούρσες.

Ο Αλέξανδρος Κοκκινάκης κατετάγη 6ος θέση με 89 β.π. τερματίζοντας 16ος στην σημερινή κούρσα, ενώ ο Φαίδων Φιλιππόπουλος είναι 13ος με 147β.π. (22ος σήμερα).

Παγκόσμιο OPAP Techno 293: Στην 10άδα τέσσερις στα U17 – 5oς ο Ζαφείρης στα U15

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γουίντσερφινγκ