fbpx

Ευρωπαϊκό iQ Foil (Ν/Ν): Το πανόραμα της 4ης ημέρας

Ευρωπαϊκό iQ Foil (Ν/Ν): Το πανόραμα της 4ης ημέρας

Με φρέσκους ανέμους στα νερά της Βρέστης, στη Γαλλία, το πρόγραμμα της τέταρτης ημέρας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα iQ Foil νέων και νεανίδων είδε τέσσερις κούρσες.

Ο Ιταλός Μανόλο Μόντενα είναι πλέον πρώτος με διαφορά 14 βαθμών από τον πλησιέστερο αντίπαλό του στην κατηγορία κάτω των 19 ετών, τον Ολλανδό Χίντε Φαν Ντερ Μιρ ενώ τρίτος είναι ο Νάτσο Μπαλτάζαρ Σάμερς από την Ισπανία. Στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία των κοριτσιών η Ταμάρ Στάινμπεργκ από το Ισραήλ έχει διαφορά 12 βαθμών από τη δεύτερη, την Κριστίνα Πινόσοβα από την Τσεχία ενώ την πρώτη τριάδα ολοκληρώνει η Τούβα Όπενταλ από τη Νορβηγία.

 Ο Νοέ Γκαραντό από τη Γαλλία παραμένει στην κορυφή της κατηγορίας κάτω των 17 ετών με διαφορά 21 βαθμών από τον Πολωνό Ιγκόρ Λεβίνσκι με τον Αντουάν Μαρτάν να ακολουθεί από την τρίτη θέση, δεύτερος Γάλλος στην πρώτη τριάδα. Στους 18 βαθμούς είναι η διαφορά της Αντά Ταν από την Τουρκία στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία των κοριτσιών με δεύτερη τη Μαρία Ρούντοβιτς από την Πολωνία και τρίτη την Φαουστίν Γκαλίκ από τη Γαλλία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γουίντσερφινγκ