fbpx

Παγκόσμιο OPAP Techno 293: Η δράση στη Λεμεσό με 53αμελή Ελληνική αποστολή (pics)

Παγκόσμιο OPAP Techno 293: Η δράση στη Λεμεσό με 53αμελή Ελληνική αποστολή (pics)

Η Λεμεσός της Κύπρου θα διοργανώσει το διάστημα 29 Οκτωβρίου με 5 Νοεμβρίου το παγκόσμιο πρωτάθλημα OPAP Techno 293 & Techno 293 Plus. H Ελλάδα θα έχει μία πολυπληθή αποστολή που θα αποτελείται από 53 αθλήτριες και αθλητές στα νερά της Κύπρου.

Στη μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία, την U19 Plus, παρόντες θα είναι ο Φαίδων Φιλιππόπουλος, ο Αλέξανδρος Κοκκινάκης, ο Γρηγόρης Σταθόπουλος, ο Φινέας Ζαναράς και παρούσα θα είναι η Αιμιλία Κωστή. Για την οικοδέσποινα Κύπρο στην ίδια κατηγορία θα διαγωνιστεί ο Ιάκωβος Χριστοφίδης και ο Σωτήρης Πούρης.

 Στην κατηγορία κάτω των 17 ετών τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπηθούν από την Έλλη Αφεντάκη, τη Νεφέλη Αναγνώστου, τη Μαρία Καρβουνιάρη, τη Μελίνα Ουρανού, τη Μαρία Παγώνη, τη Γεωργία Βασιλείου και τη Μαρία Βιδάκη στα κορίτσια. Στα αγόρια, ο Πέτρος Αρμάος, ο Νικόλαος Δεσποτίδης, ο Άγγελος Τζέιμς Γκίνης, ο Σωτήρης Καλπογιαννάκης, ο Πέτρος Κονταρίνης, ο Μηνάς Κουτέλας, ο Νικόλας-Αχιλλέας Λουλούδης, ο Στάθης Μουρελάτος, ο Άρης Παναγόπουλος, ο Λεωνίδας Τσιρώνης, ο Γιάννης Βασιλόγλου Γκανής και ο Αλέξανδρος Βασμανώλης θα δώσουν το παρών. Για την Κύπρο αγωνίζονται ο Βασίλης Χαραλάμπους και η Νικολέτα Μουζούρη.

Επόμενη κατηγορία εκείνη κάτω των 15 ετών όπου υπάρχει ξανά ελληνική παρουσία με τις Δανάη Αναγνώστου, Βερόνικα Τζιλέφσκα, Μυρτώ Γελαδάρη, Ειρήνη Στέλλα Καργοπούλου, Αθανασία Παναγοπούλου, Αλεξία Ιωάννα Γουίντερς και τους Γιώργο Αποστολίδη, Παύλο Αποστόλου, Ευάγγελο Γιαννακόπουλο, Παναγιώτη Ιωάννου, Παύλο Καλλίτση Αλαγκιοζάν, Χρυσοβαλάντη Καρασταμάτη, Δημήτρη Κισσερούδη, Μάικ Κοροβέση, Αναστάσιο Κυριαζάκο, Φίλιππο Μανάκογλου, Δημήτρη Ευάγγελο Μωραϊτη, Αγαπητό Μιχάλη Σταματουλάκη.

Τέλος, στην κατηγορία κάτω των 13 ετών υπάρχουν οι παρουσίες των Ιωάννη Δεσκέ, Γιώργου Κανελλόπουλου, Φοίβου Κουλάλη, Ευάγγελου Κυριαζάκου, Δημήτρη Μεϊμέτη, Σπύρου Μοναστηριώτη, Θησέα Νικολόπουλου, Δημήτρη Ζαφείρη και Πάρη Ζώτου και των Ηλιάνα Παναγή και Χρυσοβαλάντους Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Γουίντσερφινγκ