fbpx

CEV Cup: Αναχώρησε για Γερμανία ο Μίλωνας

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα

Για την πόλη Λούνεμπουργκ της Γερμανίας αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (30/1) η αποστολή του Μίλωνα για τον πρώτο αγώνα στη φάση των “8” του CEV Cup.

O αγώνας θα γίνει την Τετάρτη (31/1) στις 20:00 με πρώτη διαιτητή την Ιταλίδα Αντονέλα Βερατσίνα και δεύτερο τον Ολλανδό Σουλεϊμάν Γιάλτσιν.

Στα προημιτελικά θα αναμετρηθούν οι 4 φιναλίστ της διοργάνωσης και οι 4 ομάδες που έρχονται με δεύτερη ευκαιρία από το Champions League.

Στόχος της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της γερμανικής ομάδας που προέρχεται από το Champions League και έχει δεύτερη ευκαιρία στο CEV Cup.

Η γερμανική ομάδα βρίσκεται τα πηγαίνει καλά στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σημείωσε ισάριθμες νίκες με καλή εμφάνιση. Είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς, έναντι 43 της Μπερλίν που είναι πρωτοπόρος και 36 της Φριντρισχάφεν που ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής.

Σε μεγάλη φόρμα βρίσκεται ο Γερμανός διεθνής ακραίος Έρικ Ρορς ο οποίος στον τελευταίο αγώνα σημείωσε 9 άσσους.

Την αποστολή του Μίλωνα θα ακολουθήσει και ο Τόμοφι Πολουγιάν παρά το γεγονός πως βρίσκεται στο στάδιο ανάρρωσης από τη χειρουργική επέμβαση που έκανε στον αγκώνα κάνοντας προσπάθεια να είναι έτοιμος στην κρίσιμη ρεβάνς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ