fbpx

Ασπιώτης: «Το παιχνίδι με την Καλαμάτα είναι μια καινούρια αρχή» (video)

Άκης Ασπιώτης

Για τη νίκη του Φοίνικα κόντρα στην Καλαμάτα 80 για τη 13η αγωνιστική της Volley League, μίλησε ο διαγώνιος των Συριανών, Άκης Ασπιώτης.

«Κυρίως ψυχολογική η νίκη στην ουσία είμαστε καινούρια ομάδα, προσπαθούμε να δεθούμε, είχαμε ένα διάστημα με αλλαγές, με τραυματισμούς, δεν ήμασταν πλήρης στην προπόνηση και αυτό φάνηκε στα προηγούμενα παιχνίδια. Το σημερινό παιχνίδι είναι μια καινούργια αρχή παίζοντας καλύτερο βόλεϊ. Στα επόμενα παιχνίδια θα πάμε μα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί, θα παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε  για τη νίκη. Έχουμε δυο ματς με το Μίλωνα, έχουμε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια, αλλά θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε», είπε αρχικά ο Ασπιώτης.

Στη συνέχεια, μίλησε για την ξενοποίηση στο Ελληνικό βόλεϊ, τονίζοντας: «Επίσης, θα ήθελα να προσθέσω για όλη αυτή τη ξένοποίηση στο Ελληνικό βόλεϊ, χάρηκα πολύ που άκουσα το Σταύρο Κασαμπαλή που είναι ο μόνος αθλητής που είπε για την ξένοποίηση πάνω στο άθλημα, βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι αθλητές και θα πρέπει να στηριχτούν από τους προπονητές κυρίως, θα πρέπει οι προπονητές να δουλέψουν πάνω σε νέους αθλητές. Το άθλημα εμείς είμαστε καλώς ή κακώς, υπάρχει και μια Εθνική Ομάδα που πρέπει να στηριχτεί μέσα από τις ομάδες και αυτό δεν το βλέπουν. Ακούω, διαβάζω διάφορα, ότι θα ανεβεί επίπεδο, πως θα ανεβεί χωρίς χωρίς Έλληνες αθλητές; Πρέπει να στηριχτεί από όλους από τους δημοσιογράφους από τους προπονητές, από τους ίδιους τους αθλητές να κάνουν ότι καλύτερο μπορούν. Είναι κάτι που θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι μας».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ