fbpx

Ψάρρας: «Δεν ξεχνάμε την ήττα του Α’ γύρου από τον Πήγασο»

Ο Ψάρρας στο CEV Cup με τον Μίλωνα

Για την αναμέτρηση με τον Πήγασο Πολίχνης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Volley League, μίλησε ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας.

Ο Μίλωνας αυτή την κρίσιμη εβδομάδα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τίμοφι Πολουγιάν ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αγκώνα και θα κάνει προσπάθεια να είναι έτοιμος στη ρεβάνς με τους Γερμανούς.

«Ο Πολουγιάν είναι ένα βασικό κομμάτι του παζλ της εφετινής ομάδας και βασικός παράγοντας της επιτυχημένης πορείας μας. Του εύχομαι εκ μέρους όλης της ομάδας “περαστικά”. Θα τον περιμένουμε να γυρίσει γρήγορα στις προπονήσεις και φυσικά θα ακολουθήσει την αποστολή μας στη Γερμανία παρότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Τώρα, για τον αγώνα με τον Πήγασο έχουμε κάνει ιδιαίτερη προετοιμασία, διότι δεν ξεχνάμε την ήττα του Α γύρου. Αυτό σημαίνε πως ο Πήγασος έχει τρόπο να πάρει αυτό που θέλει. Θα πρέπει λοιπόν να κάνουμε σωστά πολλά πράγματα και έχουμε προετοιμαστεί καλά. Ο Πήγασος έχει καλή ομάδα και μάλιστα ενισχύθηκε και με τον Παπαλεξίου. Κοιτάμε μπροστά. Θα πάμε με Νανόπουλο βασικό ακραίο και με όλη τη δύναμη της ομάδας. Εάν πάρουμε τρίποντο σε αυτό το ματς θα κάνουμε το μεγαλύτερο βήμα για να μπούμε στην 4αδα», είπε χρακτηριστικά ο Ψάρρας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ