fbpx

Τσιντιγκόι: «Να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην κατάταξη»

Ο προπονητής του Άθλου Κριστιάν Τσιντιγκόι

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην Ορεστίαδα, για τη 12η αγωνιστική της Volley League, μίλησε ο προπονητής του Άθλου, Κριστιάν Τσιντιγκόι.

«Ξεκινήσαμε τον Β’ γύρο με κάποιες αλλαγές στη σύνθεσή μας, όπου ενισχυθήκαμε σε κάποιες θέσεις. Έχουμε καινούριο πασαδόρο, ενώ ενισχυθήκαμε και με έναν ακραίο, ο οποίος θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να “βρεθεί” με τον πασαδόρο μας και την υπόλοιπη ομάδα, να αφομοιώσει την τακτική μας, αλλά είναι επαγγελματίας αθλητής και πολύ οξυδερκής. Αρχίζει λοιπόν με τον Ολυμπιακό μία σειρά αγώνων με τις 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και δεν ξέρω αν είναι καλό η όχι, αλλά εμείς θα τα δούμε με καλή διάθεση και ως ένα τεστ, δείγμα της δουλειάς που έχουμε κάνει στον Ά γύρο του πρωταθλήματος αυτούς τους 5 μήνες.

Θα προσπαθήσουμε όπως πάντα για το καλύτερο, θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και θα παλέψουμε με τη στήριξη του κόσμου μας, γιατί όχι, να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε απέναντι σε αυτές τις δυνατές ομάδες. Το ευχάριστο είναι πως τη δεδομένη περίοδο όλοι οι αθλητές είναι υγιείς και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε απλό και καλό βόλεϊ, όπως προσωπικά μ αρέσει να παίζουμε. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να υπάρχει ομαδικότητα, να δώσουμε ό,τι μπορούμε και ποτέ δεν ξέρεις… Έχουμε λοιπόν μπροστά μας 4 ισχυρές ομάδες και μετά κάποια παιχνίδια, όπου θα πρέπει να πάρουμε τα αποτελέσματα και τους βαθμούς που θέλουμε, ώστε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην κατάταξη της Volley League», είπε χαρακτηριστικά ο Τσιντιγκόι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ