fbpx

Καλμαζίδης: «Η σκέψη και το μυαλό μας είναι στο ματς με την ΑΕΚ»

Γιάννης Καλμαζίδης

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών, μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Καλμαζίδης.

«Προερχόμαστε από μια δυνατή μάχη που δώσαμε με τη Ναντ στη Γαλλία και θεωρώ ότι παλέψαμε στα ίσα ένα μεγάλο αντίπαλο. Από κει και πέρα συνεχίζουμε έχουμε μπροστά μας τις εγχώριες διοργανώσεις αρχής γενομένης το ματς με την ΑΕΚ και η σκέψη και το μυαλό μας είναι σε αυτό το ματς. Χρειάζεται προσοχή ο αντίπαλος καθώς μας είχε νικήσει στον πρώτο γύρο και οφείλουμε να παίξουμε με συγκέντρωση από την αρχή ως το τέλος και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», σχολίασε ο Καλμαζίδης.

Από τη μεριά του ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιουνούς Οτσάλ είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τον αποκλεισμό του στην Ευρώπη και σίγουρα θα θέλει να δείξει το καλό του πρόσωπο. Εμείς έχουμε 2 νέα πρόσωπα εδώ και 2 εβδομάδες και προσπαθούμε να δέσουμε σαν ομάδα αλλά θεωρώ ότι είμαστε καλύτερα απ’ότι πριν. Κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο και σίγουρα μπορούμε να τον κερδίσουμε στο γηπεδο του κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κανουμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ