fbpx

Champions League: Στην Τουρκία ο Ολυμπιακός για τον «τελικό» με τη Ζιράτ

Ο «τελικός» του Ολυμπιακού με τη Ζιράτ

Τον πιο σημαντικό αγώνα της σεζόν μέχρι τώρα θα δώσει το απόγευμα της Τετάρτης (17/1) ο Ολυμπιακός, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του CEV Champions League.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται από χθες στην Άγκυρα της Τουρκίας, και σήμερα θα αντιμετωπίσουν την πανίσχυρη Ζιράτ, με μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Βρίσκονται στη 2η θέση του πρώτου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, και σε ενδεχόμενη επικράτηση δε θα τους ενδιαφέρει η εξέλιξη στο άλλο παιχνίδι.

Αν η Ζάκσα νικήσει με 3-2 σετ τη Ροζελάρε, τότε στον Ολυμπιακό θα αρκεί μόνο ένα σετ για να εξασφαλίσουν την τρίτη θέση και την πρόκριση στους «8» του CEV Cup.

Σε κάθε άλλο σενάριο, οι Πειραιώτες μένουν εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας. Μετρούν 6 βαθμούς (8-9 σετ), η Ζιράτ επίσης 6 (8-12), και η Ροζελάρε έναν λιγότερο (5 – 8-12).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην «Ankara Sports Hall» και αναμένεται να ξεκινήσει στις 19:00 (ώρα Ελλάδος). Η μετάδοσή του θα γίνει ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD.

Η 6η αγωνιστική των ομίλων Champions League:

Τετάρτη (17/1):
Ζιράτ-Ολυμπιακός (19:00)
Ζάκσα-Ροζελάρε (21:30)

Η βαθμολογία του πρώτου ομίλου:
1. Ζιράτ 13 (15-6)
2. Ολυμπιακός 6 (8-9)
3. Ζάκσα 6 (8-12)
4. Ροζελάρε 5 (8-12)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ