fbpx

CEV Cup: Με στόχο την ιστορική πρόκριση ο Μίλωνας στη Γαλλία

Ο Μίλωνας στο CEV Cup

Έφτασε η μεγάλη μέρα για τον Μίλωνα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται επί γαλλικού εδάφους, και θα αντιμετωπίσει σήμερα Τρίτη (16/1) την Ναντ, με στόχο την πρόκριση στους «8» του CEV Cup.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην περίφημη Salle Sportive Métropolitaine, και θα ξεκινήσει στις 21:00 (ώρα Ελλάδος). Έχουν ήδη πουληθεί 3.500 εισιτήρια, και η ατμόσφαιρα αναμένεται εκρηκτική.

Ο ΑΟΝΣ Μίλων είχε κερδίσει με 3-2 σετ τον πρώτο αγώνα, και με οποιοδήποτε σκορ νίκης προκρίνεται στα προημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αρχικός στόχος, όμως, είναι τα δύο σετ.

Αν ο Μίλωνας ηττηθεί με 3-2 σετ, τότε η πρόκριση θα κριθεί στο «χρυσό σετ». Αν η Ναντ νικήσει με 3-0 ή 3-1, τότε είναι αυτή που παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γαλλική ομάδα θα είναι περισσότερο ενισχυμένη γι’ αυτόν τον αγώνα, σε σχέση με το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη την περασμένη εβδομάδα.

Θα υπολογίζει στη συνεισφορά του 18χρονου βασικού ακραίου, Ματθίς Ενό, γιο του προπονητή Ούμπερτ Ενό, ενώ και ο Μίλωνας αναμένεται να έχει βασικό τον Τίμοφι Πολουγιάν.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Βούλγαρος Ίλιαν Γκεργκίεφ και η Ισπανίδα Γκλόρια Σούτο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ