fbpx

Ψάρρας: «Είναι τεράστια καταξίωση γι’ αυτή την ομάδα»

Ο Ψάρρας στον αγώνα με την Ναντ

Το σχόλιό του για τη νέα μεγάλη νίκη του ΑΟΝΣ Μίλων έδωσε ο Σάκης Ψάρρας, λίγο μετά τον αγώνα κόντρα στη Ναντ στη Νέα Σμύρνη. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως οι παίκτες του θα μπορούσαν να είχαν κλείσει το ματς στο τέταρτο σετ, και τόνισε πως άπαντες θα τα δώσουν όλα στη ρεβάνς.

«Είναι τεράστια καταξίωση για αυτή την ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κλείσει το ματς και με νίκη 3-1 σετ αλλά ας μην είμαστε πλεονέκτες και αχάριστοι.

Πρέπει να υπερασπιστούμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Είμαστε έτοιμοι για όλα ακόμα και για χρυσό σετ στη Γαλλία. Ότι και να γίνει θα τα παίξουμε όλα για την πρόκριση, ακόμα και αν νικούσαμε 3-0 σετ.

Ο Μίλωνας έχει μπει στις καρδιές των φιλάθλων και η παρουσία του σήμερα εδώ το αποδεικνύει. Τους ευχαριστούμε. Σημειώστε πως σήμερα αγωνιστήκαμε χωρίς τον Πολουγιάν και τη θέση του πήρε ο 18χρονος Νανόπουλος. Συγχαρητήρια στον Νανόπουλο.

Αυτό που έγινε στην τελευταία φάση με τον πόντο του λίμπερο Χανδρινού δεν έχει ξαναγίνει. Είχε έμπνευση και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια και στον Χανδρινό. Θα του τα ψάλω στην προπόνηση αύριο, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ