fbpx

CEV Cup: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Μίλων

CEV Cup: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Μίλων

Τη γαλλική Ναντ υποδέχεται ο ΑΟΝΣ Μίλων την Πέμπτη (11/1, 20:00) στον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» του CEV Cup.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλει να συνεχίσει την πορεία της στην Ευρώπη, μετά από έναν εκπληκτικό προκριματικό γύρο και διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει προβάδισμα για τη ρεβάνς.

Ψάρρας: Τα δυνατά σημεία της Ναντ

Ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας δήλωσε για την επικείμενη αναμέτρηση: «Τα πιο δυνατά σημεία της Ναντ είναι η υποδοχή και το μπλοκ – άμυνα και αντιπροσωπεύει την κλασσική γαλλική σχολή. Για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να ανοίξουμε την υποδοχή της Ναντ ώστε να βγάλουμε τον πασαδόρο τους έξω από τα 3 μέτρα.

Θα προσπαθήσουμε να αιφνιδιάσουμε αλλά για να πετύχουμε πρέπει να έχουμε και διάρκεια. Θα χρειαστούμε υπομονή και λίγα λάθη. Κάνω έκκληση στους φίλους του βόλεϊ να έρθουν στο γήπεδο. Θα είναι η καλύτερη επιβράβευση για αυτή την ομάδα που έχει καταφέρει πολλά. Με την ευκαιρία συγχαρητήρια και στον Άρη Χανδρινό για την ανάδειξη του ως MVP την 9η αγωνιστική».

Xωρίς τον Μαθλς Ενό

Η αποστολή της γαλλικής ομάδας έκανε το απόγευμα της Τετάρτης την προπόνηση της στο «Κροίσος Πέρσης». Εκτός αποστολής είναι ο γιος του προπονητή Ούμπερτ Ενό, ο Μαθλς Ενό ο οποίος συμμετέχει με την Εθνική Γαλλίας Κ21.

Προπονητής της Ναντ είναι ο Ούμπερτ Ενό που έγραψε ιστορία ως λίμπερο στη μεγάλη ομάδα της Γαλλίας του Φιλίπ Μπλέιν. Εχει στο ρόστερ της 6 μη Γάλλους και συγκεκριμένα 3 Βραζιλιάνους, 2 Αργεντινούς και έναν Τυνήσιο. Βασικοί αγωνίζονται ο διαγώνιος με το Νο16 Βραζιλιάνος Κιζόμπα Εντουάρντο Νέβες, βασικοί ακραίοι ο Αργεντινός Τόμας Λόπεζ Πασκουάλ με το Νο17 και ο Μαθλς Ενό γιος του προπονητή.

Κεντρικοί αγωνίζονται ο Βραζιλιάνος Πέτρους Ντε Ολιβέιρα Μόντες Ντα Σίλβα με το Νο15 και ο Γάλλος Σιμόν Μαγνίν. Λίμπερο αγωνίζεται με το Νο19 ο Αργεντινός Φράνκο Μασσιμίνο. Εάν δεν αγωνίζεται ο Ενό βασικός ακραίος είναι και ο Βραζιλιάνος Ούγκο Ντε Λεόν Γκιμαράες ντα Σίλβα με το Νο 1 όπως και ο Τυνήσιος Μπεν Ρομντχάνε με το Νο 10.

Στο CEV Cup η Ναντ ξεκίνησε από την προκριματική φάση, όπως και ο Μίλων, με τη μόνη διαφορά πως είχε να αντιμετωπίσει δύο γαλλικές ομάδες. Αρχικά αντιμετώπισε τη Ναρμπόν την οποία απέκλεισε με δύο νίκες 3-1 και 3-0 σετ. Στη συνέχεια αντιμετώπισε τη Σομόντ που είναι πρωτοπόρος του γαλλικού πρωταθλήματος με δύο νίκες 3-1 και 3-2 σετ. Στη φάση των «16» αντιμετώπισε εκτός έδρας από τη Κλάντνο από την οποία ηττήθηκε 3-2 στην Τσεχία (με πρώτη ρέφερι την Ελένη Δανιηλίδου) αλλά στη Γαλλία επικράτησε 3-0 σετ (με δεύτερη ρέφερι τη Θεοδόρα Κυριοπούλου) και πήρε την πρόκριση.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Τούρκος Ιγκλί Φεσχτί και ο Τυνήσιο Κανέρ Σιλντίρ. Η ρεβάνς θα γίνει στις 16/1 στο Salle Sportive Métropolitaine στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ