fbpx

Μιλενκόσκι: «Είναι επαγγελματίες παίκτες και πρέπει να παίζουν καλύτερα»

Μιλενκόσκι στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το δικό του σχόλιο για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό έδωσε ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, μετά την ήττα της ομάδας του στην PAOK Sports Arena. Ο προπονητής του «Δικεφάλου» τόνισε πως το τρίτο σετ έκρινε το παιχνίδι, και πως κόστισαν στην ομάδα του τα λάθη στο σερβίς και στην υποδοχή.

«Το τρίτο σετ ήταν το κλειδί και που έκρινε το ματς. Κάναμε λάθη στο σερβίς, στην υποδοχή. Είναι επαγγελματίες παίκτες και πρέπει να παίζουν καλύτερα σε αυτά τα σημεία του παιχνιδιού. Ποιος ξέρει μετά πως θα πήγαινε το παιχνίδι.

Και στο τέταρτο σετ είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν μπροστά με 20-21 και είχαμε κόντρα μπάλα στο 24-23. Αυτή την εβδομάδα γίναμε πλήρεις και ίσως θέλουμε λίγο παραπάνω χρόνο, όπως συνέβη και πέρυσι.

Θα προπονηθούμε καλύτερα για να παίζουμε καλύτερα και να ετοιμαστούμε για τα πλέι οφ. Δεν έχει σημασία τι θέση θα πάρουμε, το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι όταν κρίνονται οι τίτλοι.

Δε ξέρω ακόμα αν θα πάρουμε κάποιον παίκτη, αν βρεθεί κάποια καλή ευκαιρία θα δούμε. Πρέπει πρώτα απ’ όλα να προπονηθούμε καλύτερα και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ