fbpx

Τερζόγλου: «Με τον Ολυμπιακό θα κριθούν πολλά»

Πανηγυρισμοί Τερζόγλου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό (7/1, 18:00), κάνοντας παράλληλα το δικό της κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, μίλησε η Ελληνίδα κεντρικός των “ασπρόμαυρων”, Κική Τερζόγλου.

«Την Κυριακή θα κριθούν πολλά, καθώς θα έρθουμε αντιμέτωποι μ’ έναν δύσκολο αντίπαλο. Γι’ αυτό, η υποστήριξη του κόσμου, μιας και παίζουμε εντός έδρας, είναι πολύ σημαντική!», είπε η Τερζόγλου στο acpaok.gr.

Με τη σειρά του ο Ντάρκο Ζάκοτς ανέφερε: «Μετά από μία διακοπή δύο εβδομάδων, συνεχίζουμε με τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας μία από τις δυνατότερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Πρώτος στόχος δικός μου αλλά και της ομάδας μου είναι να κάνουμε ένα άκρως διαφορετικό παιχνίδι, με αυτό του πρώτου γύρου. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, ενώ μπορούμε να αντλήσουμε πολλά καλά πράγματα. Θα πρέπει να παίξουμε με θάρρος, συγκέντρωση, καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης και όχι σε κάποιες φάσεις αυτής.

Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να σεβαστούμε τους εαυτούς μας, τους φιλάθλους μας, και να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Βόλεϊ